Cojona: de waarheid in 7 minuten

Wat ons is verteld en wat meer dan duizend onafhankelijke internationale wetenschappers ons aangeven dat er echt is gebeurd.

De gegevens zijn van medio juni 2020.

Lees meer op the-iceberg.net

Is koovit-19 een virus?

Ken je de opkomende theorie over wat virussen zouden kunnen zijn: exosomen? Ben je er absoluut zeker van dat koovit-19 besmettelijk is? Hoe zeker ben jij van de resultaten van de cojonatest?

Meer info: www.andrewkaufmanmd.com (Engels)

David Prins vraagt zich af wat we aan het doen zijn

April 2020: De Nederlandse longarts David Prins zet een video met ‘een ander geluid’ op Youtube. Hij stelt een aantal vragen omtrent het cojonavirus. Nadat de video viraal is gegaan en ook wordt gedeeld door zgn. ‘complotdenkers’ plaatst hij een ‘disclaimer’ op zijn LinkedIn-profiel.

Meer lezen…

Het werkelijke gesprek van Jort Kelder

Dit is de originele video-opname van (een deel van) het gesprek waarin Jort Kelder de uitspraken doet die hiernaast [mobiel: hierboven] in de audio-opname staan. Niet met Beau van Erven Dorens, maar met een aantal anderen.

Huisarts uit Meijel (L) heeft het medicijn

In overleg met de apotheek behandelde huisarts Rob Elens 8 cojonapatiënten met een combinatie van zink, hydroxychloroquine en azitromycine. Alle 8 zijn kort daarna volledig hersteld (genezen!). De Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd verbood hem door te gaan met deze behandelmethode, op straffe van een boete.

9 december 2020: Van Haga over de cojonablunders van Den Haag

Wybren van Haga (Forum voor Democratie) doet een glasheldere oproep aan het kabinet: stop met stuntelen en laat Nederland vrij!

Binnenkort meer video’s