Fijn dat je de tijd hebt genomen om even te komen kijken. Welkom!

Toen in januari de eerste horrorberichten uit Wuhan ons bereikten via de mainstreammedia, voelde ik direct nattigheid. “Hoax,” dacht ik bij mezelf en tegen een paar mensen in mijn naaste omgeving sprak ik dat ook uit.

We schrijven inmiddels

…december!
Het hele jaar 2020 is verloren gegaan. Wereldwijd.

En wat misschien wel het ergste is: nog altijd zijn er miljoenen mensen die trouw iedere avond om 20:00 uur het journaal kijken, ’s ochtends de krant lezen, blind vertrouwen op wat zij via die kanalen horen, zien en lezen, en er daardoor van overtuigd zijn dat ze precies weten wat er aan de hand is en wat ze moeten doen. Al is het nog zo moeilijk soms, en vervelend, en lastig: ze doen het toch maar.

Elk 'ander geluid'

..wordt afgedaan als complottheorie of corona-ontkenning, gecensureerd en verwijderd.

Hier vind je berichten, artikelen, video’s, reportages etc. Ik heb er niets van geschreven of gemaakt, alleen verzameld, dus wordt bij alle informatie ook een bronvermelding geplaatst, zodat je zelf het origineel terug kunt vinden.
Het overgrote deel heeft te maken met de cojonahoax. Waarschijnlijk heb je het e.e.a. al eerder gezien. Ook zal ik een lijst plaatsen van een aantal websites die zeer de moeite waard zijn om te bekijken (lees: uitpluizen).

Waarom deze website?

Te veel mensen laten zich alleen door de reguliere media voorlichten over cojona en worden zodoende dus eenzijdig geïnformeerd (beïnvloed!). De meesten van hen weten niet eens dat er ook ‘andere’  informatie is. Wat je op deze website vindt bijvoorbeeld, zal nooit in het NOS journaal of radionieuws komen en zul je ook niet lezen in de krant. En áls het al ooit ter sprake komt in de main stream media, dan wordt het bespot en afgedaan als ‘nepnieuws’.

Het is belangrijk dat al deze goedgelovige mensen wél op de hoogte zijn. Zodat ook zij een eerlijke kans krijgen de dingen van twee kanten te bekijken en zelf hun eigen mening te vormen, zonder tussenkomst van radio-, tv- of krantenberichten die steeds maar hetzelfde verhaaltje vertellen.

Maar hoe dan? Waar moet je beginnen..? Met een ‘verzameling’ als deze wordt het wellicht een stuk gemakkelijker. Als je bijvoorbeeld je persconferentie-volgende tante wilt informeren, of je twijfelende collega, of je kinderen die op school helemaal bang zijn gemaakt. Of misschien ben  je zelf op zoek naar meer info. Dan heb je hier gratis toegang tot een onafhankelijk en overzichtelijk digitaal archiefje.

Isa Kriens, De Kleine Activist – toespraak tijdens de manifestie op het Museumplein in Amsterdam, 14 november 2020

Wil je iets toevoegen?

Ben je iets tegengekomen wat de moeite waard is om ongecensureerd te verspreiden, maar wat je hier nog niet hebt gevonden? Stuur dan a.j.b. een linkje naar het artikel, of video of afbeelding. Dat kan via het contactformulier.

Ik kan niet beloven dat alles geplaatst gaat worden. Ik beloof je wel dat ik alles zal bekijken, lezen of beluisteren en daarna besluit of ik het hier zal delen. Ook niet geheel onbelangrijk: mijn waardering is bij voorbaat groot voor de genomen moeite om het te melden, en mijn dank voor je bijdrage is dan ook groot, hartelijk en oprecht.

Namasté. ??